Om Fendorf

En blog af search ekspert – Jackie Frandsen

Velkommen til fendorf.dk, en blog der primært vil omhandle de forskellige discipliner inden for Search Marketing verdenen, men også en blog, der fortæller om personen bag – Jackie Frandsen – mine bevæggrunde, holdninger og livet ud fra min synsvinkel.

Jeg arbejder til dagligt hos en af verdens førende og største Search Marketing bureauer – iProspect – hvor jeg var med til at starte den danske afdeling. iProspect er en del af Aegis Media, hvorfor iProspect er i familie med så stærke navne som Carat, Vizeum, Promovator og Posterscope. Det er super fedt, da det giver os og mig et meget bredere syn på min del af markedsføringen og de synergier, der er hos kunderne i deres mediemix.

Helt tilbage i 1999 startede jeg min rejse med digital markedsføring, hvor jeg var trainee hos Outrider, mens jeg læste cand.merc.dat. Efterfølgende tog jeg et halvt år ud af kalenderen for at realisere drømmen om en jordomrejse. Der er kun én ting at sige: det var hvert et sekund og hver en krone værd. Det har været den fedeste oplevelse og bedste investering i… mig!

I 2004 startede jeg hos mediebureauet Carat i den digitale afdeling, hvor jeg var med til at bygge afdelingen op, som i dag er den stærkeste digitale afdeling hos de traditionelle mediebureauer. Tilbage i 2004 startede mit eventyr med Search Marketing – i første omgang Google Adwords –  hvor jeg købte ind for vores kunder via Google Tyskland. Det har heldigvis ændret sig, således at iProspect i dag er en vigtig samarbejdspartner for Google. Siden da har min interesse og faglige viden udvidet sig, således at jeg også arbejder med SEO -  søgemaskineoptimering, analyse, kunderådgivning/salg og projektledelse. Kort sagt, har jeg en finger med, hvor der er search – det er ganske enkelt verdens mest spændende område og job
Mine kollegaer og deres tilgang til search, som er ligesom min, gør helt sikkert dette job til det fedeste. Vores holdning er nemlig at skabe værdi for vores kunder og deres brugere. Mener vi ikke, at vi sammen kan det, siger vi hellere ”nej tak” til opgaven. Det er der mere end en, der har studset over.

Privat bor jeg sammen med min kone Anja og min søn Asger ude på landet, hvor der dejligt stille og en smuk natur. Det kan være lidt hårdt med logistikken og rejsetiden, men når der kun er 5 min. til skoven og 10 til stranden (samt meget kort til familie og svigerfamilien = pasningsmuligheder) er det bestemt givet godt ud.

Og har du ideer, feedback eller andet, som du ønsker at dele, så er du velkommen til at kontakte mig på jackie.frandsen@gmail.com, eller kommentere på mine indlæg. Bliver de vurderet som spam eller kun skrevet for at få et link, bliver dit indlæg slettet. Har du noget fornuftigt på hjertet, er jeg klar på diskussionen – og du kan også bibeholde dit link.
Du kan i øvrigt følge mig på Twitter