Google search globe

Endnu en lille ny er blevet født via ingeniørerne hos Google. Denne gang er det Google search globe, som blot viser mængden af spørgsmål og søgninger rundt omkring i verden – selvfølgelig i følge Google, så der tages ikke højde for andre søgemaskiner.

Der er ikke så meget hokus pokus i Google search globe, det er blot en lille feature der samler ALLE søgninger op dag for dag. Men det er meget sødt, og ren praktisk er det nemt at sammenligne mængden af Google søgninger rundt om i verden.
Ikke overraskende sker der rigtigt meget i de store lande bl.a. UK, Frankrig og Tyskland, mens Italien er noget bagefter på mængden af søgninger. Afrika er utrolig småt, hvilket hænger sammen med, manglende computere og strøm, så det er ikke overraskende.
Ser vi til Sydamerika er det næsten samme billede med undtagelse af Brasilien, der har ret mange søgninger.
Det er ligeledes spændende at følge Kinas udvikling eller hvor i Australien brugerne søger.

Så alt i alt er Google search globe et lille stykke hyggeligt “legetøj”. Men hvad er livet værd uden leg?

Læs mere på Googles egen blog, eller se det fine billede her – gør sig bedst i Crome.

About Jackie Frandsen

Jackie Junker Frandsen Palsgreen, i slutningen af 30'erne, bor i provinsien sammen med min kone og søn. Har siden 1999 arbejdet med digitalmarkedsføring, og siden 2004 med search marketing, indenfor primært PPC, SEO og analyse. Jeg er Head of Search i et af verdens største search marketing firmaer iProspect.
This entry was posted in Search Marketing and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar