Google instant preview – nu på adwords

Google Instant Preview blev introduceret tilbage i November 2010 på de organiske resultater, til glæde for nogen og irritation for andre. Google indfører nu Instant preview visningen på sine Adwords.

Det er ikke kommet til Danmark endnu skrev jeg den 21 april, men det har nu ændret sig fem dage efter. Google instant preview på AdWords er nu også i Danmark hvor Google tester, at få vist landingpagen på en givet annonce inde i Google Adwords. Som du kan se på billedet nedenfor, hvor jeg har søgt på bukser og kigger på annoncen fra Bonaparte. Det emmer af kvindetøj, hvorfor jeg ikke behøver at “spilde” et klik på den hjemmeside, hvis jeg ønskede at købe nogle nye herrebukser.

Google Instant Preview i AdWords

Google Instant Preview i AdWords

Dette betyder alt andet lige, at deeplink bliver vigtigere samtidigt med, at selve opbygningen af dit site bliver vigtigere, da udskillelsen allerede sker inde på Google, og ikke kun i kraft af annoncen.
Jeg ser det som en kærkommen lejlighed til, at de gode hjemmesider, og annoncørerne i endnu højere grad bliver fremhævet og vil få højere klikrater fra brugerne, og derved får bedre kvalitetsscore.
De store tabere bliver igen de hurtige affiliatepartnere, der tror de kan lave hurtige penge, ved at have dårligt indhold som kun går ud på at sende brugerne hurtigt videre til de reelle annoncører (Modsat gode affiliatepartnere, der ren faktisk bidrager med information og indhold til brugerne). Så jeg ser dette som endnu et skridt i kampen om, at få bedre indhold på nettet, og for at få fjernet meget af det ligegyldige indhold som nettet har at byde på.

Endnu et kærkomment skridt fra Google i kampen om et rent internet :-)

Læs og følg udviklingen på Search Engine Land

About Jackie Frandsen

Jackie Junker Frandsen Palsgreen, i slutningen af 30'erne, bor i provinsien sammen med min kone og søn. Har siden 1999 arbejdet med digitalmarkedsføring, og siden 2004 med search marketing, indenfor primært PPC, SEO og analyse. Jeg er Head of Search i et af verdens største search marketing firmaer iProspect.
This entry was posted in PPC, Search Marketing and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar