Endeligt nyt website

Det er ikke her på siden, jeg har fået nyt site. Jeg kører stadigt med gode gamle WordPress, men min kære arbejdsplads iProspect har endelig fået lanceret et nyt site, som er mere nutidigt og bedre viser vores kompetencer indenfor search marketing.

iProspect logo

iProspects logo 300x120

Hvad er nyt på iProspect?

Alt, er det korte og relative præcise svar. Men vores look and feel er så meget bedre end det gamle, og tager dig som bruger bedre i hånden hvilket er utroligt vigtigt. For hvad handler et site om? Det handler om at du som bruger føler dig velkommen og at du kan få værdi af den tid du investere på sitet. Derudover har vi bl.a. men ikke kun:

  • Referencer på nogle af vores kunder
  • Beskrivelse og billede af alle medarbejdere
  • En god tilgængelig blog
  • Kontakt formular
  • Let tilgængelige links til vores internationale kontorer
  • Gjort det let at dele vores indhold og artikler

 

Men det er ikke kun her i Danmark at vi har fået vores nye look ‘n’ feel men globalt.
Nej, det er ikke kun et nyt design og logo, det er blot det mest visuelle, der viser iProspects fantastiske netværk og muligheder indenfor international search håndtering.

Besøg vores nye site, som vi er glade og stolte af og vurdere selv på www.iprospect.dk

About Jackie Frandsen

Jackie Junker Frandsen Palsgreen, i slutningen af 30'erne, bor i provinsien sammen med min kone og søn. Har siden 1999 arbejdet med digitalmarkedsføring, og siden 2004 med search marketing, indenfor primært PPC, SEO og analyse. Jeg er Head of Search i et af verdens største search marketing firmaer iProspect.
This entry was posted in Search Marketing and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar